Termeni de utilizare

 

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SPEED RC HOBBY SHOP SRL si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului www.SpeedRC.ro;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.SpeedRC.ro);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
  • Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
  • Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita unui avans de cel minim 40% din valoarea produsului.

Produsele comercializate de www.SpeedRC.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie.