Speed and Fun Club

Speed and fun 1/28  - Circuit profesional pentru MiniZ


Clubul Speed and Fun a facut eforturi deosebite pentru dotarea cu tot ce este necesar desfasurarii unor competitii de nivel international.

Clubul Speed and Fun are un circuit Kyosho RCP, cu lungimea de 60 m. Dotarea este de nivel international , cu sistem de cronometrare si transpondere originale marca Kyosho.
 


Speed and fun  1/10 - Circuit profesional pentru Drift


Oricat de mult ne-am bucura cu totii de drifturile pe care le facem cu masinile noastre radio comandate prin parcuri, parcari sau orice loc imporvizat de noi, nu exista o placere mai mare decat atunci cand exista o sala cu circuit de drift creeat special pentru comunitatea de automodelisti ce iubesc driftul, unde ne putem etala masinile super tunate si aptitudiniile de piloti experimentati.

Speed RC sa gandit la toti pasionatii de drift cu automodele si a creeat cel mai mare circuit de drift din tara. Fie vara, fie iarna la Drift and Fun din cadrul clubului Speed and Fun, te poti bucura de drift la viteza maxima si conditii foarte bune. Aici poti intalnii alti pasionati de drift cu automodele, va impartasiti din experiente, va antrenati pentru competitii, va distrati.

 

Speed and fun   - Circuit profesional pentru Off Road

- Miercuri, 10 octombrie 2012 a fost dat in folosinta circuitul indoor pentru automodele electrice din cadrul Clubului Speed and Fun din Bucuresti .

Circuitul are o suprafata de 220 mp  avand banda de rulare lata de 3 m si acoperita cu mocheta . Membrii Clubului Speed and Fun au testat  circuitul si s-au intrecut pe nou circuit .

Circuitul are sistem de cronometrare propriu, standuri de lucru , stand de pilotaj si doritorii vor putea inchiria automodele pentru distractie .

Accesul la sala va fi gratuit pana pe 18 octombrie 2012 , ulterior va fi contra cost . Informatii suplimentare vor fi postate pe Speed and Fun si SpeedRC.

 

- Sambata 27.10.2012 a fost o zi plina de distractie la Clubul Speed and Fun. Evenimentul RC Off-Road Weekly Challenge a fost unul reusit, toti au fost multumiti de traseu, de organizare si de timpul petrecut acolo, plin de distractie si adre

nalina.

Cu totii am fost castigatori, am castigat o zi plina de distractie, adrenalina si emotii.

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si va mai asteptam, sa ne distram impreuna si la evenimentele viitoare.