Transport si retururi

Pentru comenzi de minim 700 lei, transportul este gratuit oriunde in tara prin curierat.

 Livrarea comenzilor:

 Produsele comandate se livreaza in toata tara, si se efectueaza prin compania de curierat rapid FAN CURIER .

 Toate produsele comercializate de catre firma noastra, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 Livrarea produselor se face in 24h - 48h de la confirmarea telefonica sau prin email exclusiv in week-end si sarbatorile legale.

 In cel mult 24h de la confirmarea comenzii, veti primi informatiile complete referitoare la comanda dvs. prin intermediul e-mailului folosit la inregistrare sau telefonic.

In cazul in care un produs nu este disponibil din stoc in cantitatea comandata, veti fi contactat de noi pentru a stabili impreuna conditiile si termenul de livrare.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Tariful de transport se calculeaza pentru toate destinatiile din Romania, mai putin pentru localitati care sunt in afara zonei de acoperire rapida FAN CURIER, care se calculeaza separat si se va achita de catre clientul final.

 

Tariful de transport este :

            - Pentru Colete: 20 RON + TVA pentru primul Kg, fiecare kg suplimentar fiind taxat cu 1,00 RON + TVA / KG

            -  Pentru Plicuri:20 RON + TVA

        -  Pentru Colete a caror valoare depaseste 700 lei, se asigura transport Gratuit prin Fan Curier, mai putin pentru localitati care sunt in afara zonei de acoperire rapida FAN CURIER, care se calculeaza separat si se va achita de catre clientul final.

 

fan logo

 
 

  

ATENTIE! Furnizarea de date fictive indreptateste furnizorul sa-si recupereze pe cale juridica toate costurile aferente, inclusiv cele de ambalare si expediere.

 Nu ne asumam sub nici o forma, plata transportului coletelor expediate catre noi. Toate coletelele expediate spre firma noastra, cu imputarea taxei de livrare, vor fi refuzate la primire si returnate de catre curier expeditorului.

Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic la: 0786212444 - Mihai