Hobby Weekend Mai 2014

Bucuresti, 6 mai, 2014

HOBBY WEEKEND - un remediu efervescent pentru cei plictisiti de rutina zilnica!

In weekend-ul 10-11 mai 2014, Grand Arena Mall, va gazdui cea de-a treia editie a evenimentul HOBBY WEEKEND, prima din acest an.

Pasionatii de modelism radiocomandat si cei care nu si-au descoperit inca pasiunea, sunt asteptati la o sarbatoare a bucuriei si timpului liber, in care varsta nu conteaza.

De-a lungul celor doua zile de weekend, organizatorii www.speedrc.ro vor pregati pentru participantii la eveniment concursuri, demonstratii de pilotaj profesionist si alte surprize, toate menite sa-i familiarizeze sau sa le imbunatateasca abilitatile in domeniul modelismului radiocomandat, un sport pe care evenimentul vrea sa-l repozitioneze pe harta distractiilor de weekend de la noi din tara.

Cu peste 20 de evenimente de acest gen la activ si aproape 4 ani de experienta in domeniu, organizatorii si-au propus sa capteze atentia publicului cu doua mini-circuite de modelism amenajate (mini Z si offroad) si cu un concurs de fotografie special organizat pentru un astfel de eveniment.

Participantii pasionati de modelism pot aduce la eveniment propriile automodele si elicoptere radiocomandate, organizatorii punand la dispozitie circuitele speciale pentru testare si antrenament.

Evenimentul incepe sambata 10 mai, la ora 10.00 si se desfasoara pe aleea centrala, la parterul Grand Arena Mall, in Berceni, B-dul Metalurgiei nr. 12-18 www.grandarena.ro.

Pentru inscrierea participantilor cu modele radiocomandate personale si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la numarul 0722 536 877, prin e-mail la adresa evenimente@speedrc.ro, sau pe Facebook la adresele www.facebook.com/pages/SPEED-RC-Bucuresti/162245480487989 si www.facebook.com/pages/Club-Speed-and-Fun-Bucuresti/136121419744900.