Despre noi

      Speed RC a aparut in anul 2011 odata cu infiintarea magazinului de hobby online www.speedrc.ro, un magazin in Bucuresti dedicat automodelistilor din Romania care treptat a devenit unul din principalii furnizori online de materiale si accesorii hobby Rc. 

      Pentru toti modelistii din Romania am realizat un parteneriat cu una din cele mai mari firme de modelism din lume – Kyosho, alaturi de care echipa noastra a castigat numeroase premii in competitiile nationale de automodelism . Pilotii  echipei “Speed and Fun ” care sunt sponsorizati de firma noastra au dovedit ca poti sa fii CAMPION doar daca ai alaturi o firma de renume ca KYOSHO care iti asigura produse originale de inalta calitate.

In Aprilie 2012 am deschis primul magazin hobby in locatia din Grand Arena Mall , Sector 4 - Bucuresti unde sunt expuse modele de referinta ale firmelor Traxxas, FTX, Kyosho, Team Associated.

 Societatea noastra asigura service la produsele comercializate  si circuite de testare si competitii in cadrul clubului Speed and Fun din Bucuresti. 

Compania noastra este o companie matura, cu o activitate ce pune in mijlocul preocuparilor sale grija fata de satisfacerea dorintelor tuturor pasionatilor de modelism prin magazinul hobby Rc online sau cel din Bucuresti. 

 

Cea mai mare multumire pentru noi a fost si va fi atunci cand clientii nostri revin pentru a ne solicita noi servicii si noi produse.

 

Suntem o echipa care doreste mereu sa se autodepaseasca, sa faca diferenta prin profesionalism, dinamism, competenta si seriozitate. Imbunatatirea continua a performantelor firmei noastre este un obiectiv permanent pentru noi, pentru a face fata cerintelor pietii.

 

Va asteptam alaturi de noi in competitii ca pilot sau sustinator.