Card de Fidelitate SpeedRC

Regulament Card Fidelitate

 

REGULAMENT SI CONDTII GENERALE

 

1. Organizator: SpeedRC Romania.


2.Inscriere in program:


2.1. In programul de Fidelitate SpeedRC se poate inscrie orice persoana peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.


2.2.Cardul de Fidelitate SpeedRC se emite gratuit oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse sau servicii din orice magazin SpeedRC din Romania, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Cardul este nominal si netransmisibil, reprezentantii organizatorului avand dreptul de a verifica validitatea acestuia. Cardul de Fidelitate se acorda clientului dupa momentul completarii si semnarii Formularului de inscriere. Toate informatiile solicitate in formular sunt obligatorii. Fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil, nu se va putea face inregistrarea in baza de date.


2.3. SpeedRC isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al cardului.

 

3. Conditii de participare:


3.1. Calitatea de membru permite titularului cardului ca la fiecare tranzactie, sa beneficieze de reducerile aferente cardului. Cardutile sunt de 3 tipuri, Gold, Silver si VIP. Reducerea se aplica la oricare dintre produsele alese, exceptand produsele aflate in promotie.

 

Card Fidelitate - Membru Silver - Reducere de 5% la toate produsele din magazin

Card Fidelitate - Membru Gold - Reducere de 10% la toate produsele din magazin

Card Fidelitate - Membru VIP - Reducere de 15% la toate produsele din magazin

 

    

 

4.Inlocuirea cardurilor:


4.1.In cazul in care Cardul de fidelitate este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. SpeedRC are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu motivata.

 

5.  Durata si incetarea programului:


5.1. Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata. In cazul in care posesorul nu realizeaza nici o tranzactie pe o durata de 18 luni consecutive, cardul va fi dezactivat definitiv.


5.2. SpeedRC isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program, in oricare din aceste cazuri, membrii vor fi informati si nici un membru nu va putea face nici un fel de recurs impotriva SpeedRC Romania, pentru nici un motiv. Nici o modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizati membrului.


5.3. SpeedRC Romania, poate dezactiva sau suspenda definitiv un card de fidelitate Speed RC, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate

SPeedRC este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. SpeedRC va face cu toate acestea eforturi pentru a conserva membrii in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acesta sa beneficieze de reducerile aferente cardului detinut.

 

6.  Protectia datelor cu caracter personal.


6.1. SpeedRC Romania prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de participanti prin Formularul de inscriere, in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, oferte si a emiterii Cardului de Fidelitate. Datele vor fi dezvaluite partenerilor contractuali din Romania si alte tari din UE, in scopul mentionat in prezentul regulament. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea membrilor la curent cu activitatile desfasurate. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il  privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata unui Director de magazin in orice locatie SpeedRC. De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

 

6.2. Completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si prelucra in scopuri de marketing, reclama si publicitate datele furnizate pe durata derularii programului.

 

7.  Conditii generale:


7.1 Prin semnarea Formularului de inscriere participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.


7.2 Cardul de Fidelitate nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre SpeedRC Romania.