Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Speed RC (speedrc.ro).

Site-ul Speed RC (speedrc.ro) este operat de societatea Valco Business Group S.R.L., cu sediul in Soseaua Metalurgiei, Nr. 12-18, sector 4, Grand Arena, Parter, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/21449/2005.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Speed RC (speedrc.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Speed RC (speedrc.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Speed RC (speedrc.ro) si a tertilor cu care Speed RC (speedrc.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Speed RC (speedrc.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Speed RC (speedrc.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
  

  
  
  
   
  
 
 
 Concurs SPEED AND FUN 2018 _ ROMEXPO